Workshops

Ad geeft zowel workshops als cursussen. Voor elk wat wils!

IMG_3502

Workshops

Individueel

Wil je door individuele aandacht zo snel mogelijk iets moois creëeren? Dan is een individuele workshop iets voor jou! Op een locatie naar jouw keuze worden jou de fijne kneepjes van het vak aangeleerd.

Beginners

Ad geeft workshops aan groepen met beginners. Voor de verf, het materiaal en de apparatuur wordt gezorgd!

Vervolg

Heb je al enige creatieve ervaring? Dan kun je instromen in de vervolg-workshop. Je gaat intensief aan de slag om jouw kunstwerk te ontwikkelen en te maken. In deze workshop kunnen de deelnemers in overleg zelf hun materiaal waarop zij hun kunstwerk willen maken, aanleveren. Deze workshop bestaat altijd uit drie dagdelen, ook hier zorgt Ad voor de verf en de apparatuur.

Bedrijfsworkhop

Met een ploeg medewerkers de hei op? Of dan toch maar het atelier in… Haal het beste uit je personeel en zet ze aan het werk. De ‘rammen’ worden zo mak als ‘lammetjes’! Meer informatie? Bel Ad op telefoonnummer 06-27008353.

Airbrush op scholen

Ter ondersteuning van de creatieve vakken kan Ad gastlessen verzorgen. Wat is er nu leuker dan de creativiteit van de leerlingen te verhogen?

Cursussen

Je hebt een workshop gevolgd en het brush-virus heeft toegeslagen? Dan kun je bij Ad een cursus volgen. In samenspraak met Ad werk je een idee uit en maak je je eigen kunstwerk. Vraag meer informatie aan Ad via 06-27008353.

 

Soorten materiaal

Op diverse materialen kan airbrush aangebracht worden. Denk daarbij aan ‘custom paint’ op gitaren, auto’s, t-shirts, hout etc,, maar ook aan bodypaint, aan (niet blijvende) tattoos en bijvoorbeeld bedrijfslogo’s! Ook kunnen muurschilderingen worden gemaakt. Er is veel mogelijk!